Reisvoorwaarden

1. Op het ontbreken van reisvoorwaarden op dit formulier kan alleen All Suriname Tours zich beroepen.

2. Alle reizen zijn onder voorbehoud van plaatsbeschikbaarheid en evt. tariefswijzigingen.

3. All Suriname Tours is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit materiaal verstrekt door derden alsook niet nagekomen reis- en ongevallen verzekering.

4. Na boekingen en bevestigingen van de reis ontvangt u een nota met bijbehorende informatie.

5. Na ontvangst van de bevestiging dient u een aanbetaling van 25% per omgaande te voldoen.

6. In geval van een last minute boeking dient de gehele reissom na bevestiging per omgaande betaald te worden.

7. De duur van de reis is vermeld in hele dagen, waarbij de dagen van vertrek en aankomst als hele dagen worden aangemerkt.

8. De reiziger dient bij vertrek en gedurende de reis in het bezit te zijn van de nodige bewijzen van inentingen en vaccinaties.

9. All Suriname tours is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit: het nalaten van inentingen en vaccinaties voorafgaand aan de reis naar Suriname.

10. De reiziger kan All Suriname Tours niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade ten gevolge van beperkte transportfaciliteiten, communicatiemiddelenen medische hulp.

12. De reiziger dient op eigen kosten een geschikte reis- en ongevallenverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten.

13. All Suriname Tours behoudt zich verder het recht, bij overmacht situaties /onvoorziene omstandigheden of om veiligheidsredenen,wijzigingen aan te brengen in het reis programma.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Bij annulering van uw reis worden de volgende kosten in rekening gebracht.

14. In geval van annulering van een tour, 10 tot 15 dagen voor vertrek, dag van vertrek niet inbegrepen, is een fee van 5% van de reissom verschuldigd. Bij annulering 5 tot 9 dagen voor vertrek is 25% van de reissom verschuldigd en bij annulering korter dan 3 dagen, de volle reissom.

Translate this website